Hengchang Quilting maskiner fabrikken spesialiserer seg på produksjon quilting maskiner, dobbel stav datastyrt multi-funksjonelle quilting maskin, flere nåler quilting maskin, lang arm single nål quilting maskin, madrass maskiner.

Våre maskiner kombinere Amerikas avansert teknologi med vår egen design å produsere generasjon av nye maskiner. Dermed er våre produkter svært konkurransedyktige i forhold til kvalitet, pålitelighet, effektivitet, kostnadseffektivitet og enkel betjening. Våre etterspørselen etter kvalitet har oppnådd oss et godt rykte rundt om i verden.

Vi har en stor kundebase, inkludert gjester fra Kina, Amerika, Europa, Midtøsten, Sørøst-Asia og andre steder.

Vi er takknemlige for våre kunder for deres støtte og lojalitet. Til gjengjeld fortsette vi å jobbe hardt for å levere høy kvalitet maskiner med profesjonell ledelse og etter salg tjenester til våre kunder.

Våre målbevisstheten er å gi utmerket service til våre kunder

Vårt mål er å gi salgsstøtte, støtte og del støtte

Globale salgsnettverk:

HengChang fortsetter å arbeide med innspill fra kundene for å fortsette å gjøre en bedre maskin for fremtiden. Hengchangs fokus er å forbedre kundenes krav ved å levere den beste kvalitet maskiner i verden med eksepsjonell service og kommunikasjon.

For fremtiden:

Fortsatt tilfredshet er vår vilje.

Ny innovasjon er vår faste garanti.