Fleksibel automatisering og prosessutstyr

Som produktet blir stadig mer diversifisert, raskere, forkortelse for livssyklus, mange varianter av bulk (spesielt små) produksjon er allerede mainstream produksjon produksjonsmønstre. Derfor automatiserte behandling utstyr fleksibel stigende. Fleksibel rekke fleksible manifestert i objekter, som lett kan innenfor et bestemt område av behandling av en deler erstatning for en annen del av behandling-funksjonen. Fleksibel automatisert behandling kontrolleres av programvare/programmering verktøymaskiner for behandling, erstattet med andre deler, ved å endre den relevante/programmeringen og en liten gigg (noen ganger ikke engang trenger å erstatte inventar). Generelt ikke trenger å verktøymaskiner, utstyr for manuell justering, kan oppnås i en annen del av behandlingen, for masseproduksjon eller begge endre flere deleproduksjon, som vil betydelig forkorte den multi-produkt produksjon utstyr justeringer og forberedelse produksjonstid.

For automatisert behandling av middels og liten batch produksjon, med noen av funksjonene nedenfor.

(1) automatisk omformer funksjonen behandling, automatisk prosessutstyr kan du definere en gruppe med datamaskiner eller programmerbar kontroller for produksjon kontroll og styring system, systemet kan utstyres med forskjellige produkter i henhold til deres behov, praktisk og raskt funksjonen for automatisk endring av arbeid programmet, redusere systemet lastetiden justering.

(2) funksjon av den automatiske behandlingen av flere produkter eller deler, satt arbeidsstykket under maskinering systemet og tilhørende klemme transportsystem, samt behandling systemet har stor allsidighet og en høy grad av automatisering, gjør hele systemet i gruppen teknologi automatisk basert på flere produkt eller grupper prosessering funksjoner.