Utvikle utviklingen av tekstil utstyr

Tekstilmaskiner Foundation de siste årene, aktiv i internasjonale tekstil byen stablet stein rundt de tekstil produsentene er konsentrert i industriparken, haimen, 10 eller så Nantong Tong maskiner er i og utenfor provinsen berømte flere nåler quilting maskin produksjon og distribusjon virksomheten. Rudong, spesiell administrativ region, er det noen quilting produksjon bedrifter. I store øya veien hjem tekstil produsenter, et intervju med journalister, kan hans ord være en ensidig, men det gjenspeiler også noen av hjem tekstil markedet tilstand.

På grunn av innenlandske industrien klima virkninger i produksjonsteknologi, mange lik tekstil maskiner produktkvalitet, teknologisk innovasjon hastighet, salgsverktøy og enkelt er passiv salg, døren er vanligvis kjøper ordrene eller kjøp. Kjøpere kjøpe mest verdsatt merket. Enten det er nye eller gamle kundene, både har høy brand lojalitet, når overbevist om en merkevare, er du forpliktet til å kjøpe.

I forbindelse med industrielle oppgradering er produktet struktur justering og utstyr renovering et uunngåelig valg for tekstil foretak; mange kostnadsøkninger derimot, tvinger bedrifter til å velge energieffektive produkter. Derfor styrke det teknologiske innholdet av produkter og produktivitet er grunnleggende tekstil maskiner næringsutvikling og trender.