Frankrike tekstilmaskiner rettet mot indiske markedet

Frankrike tekstilindustri å imøtekomme til utvidelse av det europeiske markedet, årlig omsetning på 1,3 milliarder dollar. Men i kjølvannet av den økonomiske krisen, som Kina, blitt India og Tyrkia og andre fremvoksende land Frankrike maskiner markedet.

Frankrikes tekstil produsenter gjort et historiske bidrag til utviklingen av tekstilindustrien, bomull spinning industrien, de vridd og strukturert garn industrien maskiner, jacquard og Dobby maskiner, varme-innstillingen maskin, forsyning av ikke-vevd stoff nye sektorer av tekstil industri behandling og resirkulering av tekstilmaterialer. Frankrikes tekstilindustri i eksport rangert sjette i verden.

Frankrike tekstil maskiner produsenter Association (UCMTF) President bulunuo·amulina sa: "for en lang periode, vi kollaps av landets plagg og tekstil markedet. Nylig, det europeiske markedet også skjedde. Disse markedene har slått til Kina, India og andre land. Til tross for Kinas siste mangel på energi, men det ser bedre. Og lokale investering insentiver fra regjeringen, India markedet har blitt ganske aktiv. "Som salg gjenopprettet til nivået før den økonomiske krisen, Frankrikes tekstilindustri ser lovende.