Quilting forretningsmuligheter

Kina er verdens mest attraktive vattert tekstilproduksjon og forbruk, har noen av verdens mektigste quilting tekstil muligheter.

Kina å etablere medium- og langsiktige strategier for å forbedre nivået på den åpne økonomien, skape nye muligheter for industriell oppgradering av tekstilindustrien

Siden Kina ble med i WTO, med internasjonal dekning av bilaterale eller regionale frihandel utvider og Kinas handel overskudd og store valutareserver som bidrar til Kinas tekstilindustrien å utvide innføring av internasjonale avansert utstyr, avansert teknologi, fremragende talent, tiltrekke nye avanserte produksjon bedrifter og forskning og utvikling, å akselerere bransjen for å forbedre industrielle innovasjon evne er av stor betydning. 6 år i det nye århundret, Kina tekstil utstyr til industrien har gjort betydelig fremgang og utvikling, inkludert utenlandske og Hong Kong, Macao og hovedstaden har stått for 38.05%, salg 31.34%, levering eksportverdi på 64.3%. Avansert utenlandske produksjon bedrifter i Kina førte til fabrikken fremgang og utvikling i innenlandsk OEM, innse vinn-vinn-situasjon.


Dessuten, på grunn av globalisering, internasjonalisering av Kinas markedet, det kinesiske markedet er det mest attraktive markedet i verden, nesten alle de store navnene i verden er i Kina. I mellomtiden, det innenlandske markedet er den største næringen av Kinas tekstilindustrien, 2000 bedrifter over angitt størrelse andelen innenlandske salget til produksjon er 67%, nå med 77%.