Hengchang Quilting Machinery Factory

Single Needle Quilting Machine Vi er quilting maskin profesjonelle produsenter, er satt produktutvikling, single needle quilting maskin produksjon og salg som en av de industrielle bedrifter. Med Kinas sengetøy og quilted produkter fortsetter å forbedre, jeg plante stadig forbedre det gamle produktet på grunnlag av banebrytende innovasjon, en omfattende oppgradering av kontrollsystemet, mens importert quilting hode og base med nytt datastyringssystem, Panasonic servomotor, høy effektivitet. Og absorbere innenlandsk og utenlandsk avansert teknologi, utviklet for global sengetøy behandling av økonomisk og praktisk datamaskin quilting maskin utstyr.

Vi vil holde seg til "profesjonell å skape verdier, ansvar for fremtiden, kvaliteten på å flytte verden, integriteten til å kringkaste verden." Forretningsfilosofien. Stadig utover selvet, utfordre grensen, og brukerne sammen for å klatre en ny topp, for å skape ny herlighet.


Selskapet har: en ny struktur, utmerket ytelse, enkel nål quilting maskin full servomotor, høy effektivitet og lavt forbruk, jevn drift, høy grad av automatisering, enkel betjening, vakkert utseende, prisøkonomien.


Single Needle Quilting Machine Vi er for tiden i Kina dagens berømte klær, sengetøy og madrass produsenter er mest brukt til å tilby våre ulike modeller av datamaskin quilting maskin, og våre produkter eksporteres også til Europa, Sør-Amerika, Afrika og Sørøst-Asia og andre regioner. Vi har vært å forfølge "kunde først, kvalitetsvinne" hensikten med markedsorientert, rettidig innovasjon, som i bransjen har alltid vært en ledende posisjon.


Vi tilbyr quiltemaskinen er basert på dagens internasjonale quiltmarkedsbehov, bruk av verdens ledende nivå i Europa og USAs quilting-maskinsteknologi, alle tekniske indikatorer og utstyrsytelse og verdens topp quilting maskin for å holde tritt, teknisk og pålitelig bruk Bred, egnet for madrasser, madrasser, sengetepper, dyner, sengetøy, møbeltrekk

og andre produkter av produksjon, som kan møte behovene til ulike brukere.

Single Needle Quilting Machine Vi tilbyr ikke bare å tilby forretningstjenester, men også forbedre ettersalgs service system, de fleste brukere av den tekniske