Stripe maskiner industrien bærekraftig utvikling i Kina

Stripe kutte maskinindustri i Kina etter effekten av negative faktorer hjemme og i utlandet, bedrifter og foreninger arbeide sammen for å aktivt gå ut av forlegenhet og søke ny utvikling og søke en bærekraftig utvikling.

Stripe cutting maskin industri bærekraftig utvikling i Kina, behov, ut av skogen: å styrke ledelse, redusere kostnader og forbedre kvaliteten og effektiviteten til operasjonene; oppmerksom på produktkvalitet, kraftig implementere "kvalitet strategi"; forbedre uavhengig innovasjon kapasitet, utvikle med uavhengige immaterielle rettigheter og kjerneteknologier bedre markedsregulering og evnen til å betjene, basert på internasjonale og nasjonale markeder.

Denne metoden er beregnet på et enkelt selskap, var fra innenfor bedriften, for å fjerne bransjen som helhet, industrien må også være en rasjonell, god konkurransemiljøet, er det et godt marked rekkefølge. Også spiller en svært viktig rolle i bærekraftig utvikling av industri-cluster. Utviklingen av industrielle klynger, får du følgende fordeler: reduserer "bære" terskelen, stimulere entreprenørskap og å øke nivået av teknologi og innovasjon effektiv integrering av ressurser, tilgjengeligheten av rimeligere fordeler, forbedring av regionale merkevare effekt, bedre konkurranseevnen i industrien som helhet. Kle på maskiner industrien under bærekraftig utvikling, problemer og det er alltid noen ugunstige faktorer, som, i transformasjonen og oppgradering av industrien på veien, også full av muligheter og utfordringer, men vi er sikre på at virksomheten bærekraftig som besparelsene vil vokse, vi vil være stand til å komme ut av trøbbel.